l'espai del cos

Centre de fisioteràpia i activitats corporals

l’espai del cos

  • 13 oct.

L’espai del cos

sessio fisioterapia 02 Fisioterapia, reflexoteràpia podal, sessió massatge peus 03

L’espai del cos va iniciar el seu camí al 1999 amb la voluntat d’oferir un espai on tothom pogués gaudir del moviment i de la salut, amb propostes molt respectuoses amb el cos i que, alhora, abordin el cos com un tot, integrant aspectes físics, mentals i emocionals.

Partint d’aquesta declaració d’intencions, hem fet una aposta decidida per propostes terapèutiques com ara la fisioteràpia, l’osteopatia, el quiromassatge i la reflexoteràpia podal, on les mans són l’eina fonamental del nostre treball, i altres més de manteniment de la salut com el ioga, el tai-txi i el txi-kung, el pilates i els estiraments, totes elles caracteritzades per treballar des d’una visió molt global de la persona.